Na przywitanie – lampka wina musującego
Zupy
Danie główne 4 porcje/osobę
- schab z pieczarką
- medalion pożarski
- filet z kurczaka z warzywami i serem
- devolay z masłem pietruszkowym
- roladki z szynką wędzoną i cebulą
- cordon bleu
Dodatki
- ziemniaki z koperkiem
- frytki
- zestaw surówek
- bukiet warzyw z sosem polskim
Deser
- ciasto (250g/osobę)
- kawa, herbata, woda z cytryną bez limitu
Zimne zakąski 5 porcji/osobę
- pieczona polędwica
- ryba w pomidorach
- tymbaliki drobiowe
- terina drobiowa – trzy odsłony
- sałatka grecka
- sałatka gyros
- sałatka carmen
- koreczki z tortilli
- rożki z szynki z sałatką jarzynową
- schab finezja
- pikantne babeczki
- pieczywo mieszane
Gorące danie ok. godz. 22.00
- barszczyk z krokietem
- bigos lub kapusta zasmażana z okrasą
- żeberka w ziołach
- udka pieczone
- kopytka z gulaszem
Godzina ok. godz. 23.30 TORT WESELNY
( za dopłatą lub we własnym zakresie )
Oczepiny 24.00
Gorące danie ok. godz.01.00
- flaczki lub zupa gulaszowa
- faszerowane roladki z boczkiem podawane z kluskami śląskimi
Śniadanie ok. godz. 03.00