Cena: 230 zł/osoba obejmuje:

  • wynajem Sali wraz z Na przywitanie – lampka wina musującego

    Zupy

    • Rosół z makaronem

    Danie główne 4,5 porcje/osobę

    •  zraz zawijany 
    • schab z pieczarkami
    • rolada ze szpinakiem
    • polędwica w sosie kurkowym
    • filet z kurczaka z warzywami i serem
    • ryba w panierce
    • pieczeń z karkówki po myśliwsku
    • kotlet devolay z masłem pietruszkowym 

    Dodatki

    • ziemniaki z koperkiem
    • kluski śląskie
    • frytki
    • zestaw surówek
    • bukiet warzyw

    Deser

    • ciasto (250g/osobę)
    • owoce (200g/osobę)
    • Kawa, herbata, woda z cytryną bez limitu

    Zimne zakąski 6 porcji/osobę

    •  rolada z łososia 
    • ryba w zalewie
    • terina z kurczaka – trzy odsłony
    • tymbaliki drobiowe
    • polędwica z musem drobiowym
    • sałatka grecka
    • sałatka z granatem
    • sałatka szefa
    • schab finezja
    • rolada z serem i suszonymi pomidorami
    • zestaw śledzi (z ogórkiem i cebulką, z suszonymi pomidorami, z papryką) lub sałatka śledziowa
    • pieczywo mieszane

    Gorące danie ok. godz. 22.00

    • barszczyk z krokietem
    • stek z golonki
    • kapusta zasmażana
    • polędwiczki z kurczaka w panierce
    • cepeliny z mięsem 

    Godzina ok. godz. 23.30 TORT WESELNY
    ( za dopłatą lub we własnym zakresie )

    Oczepiny 24.00

    Gorące danie godz.01.00

    • flaczki lub zupa gulaszowa
    • wulkany zapiekane z serem
    • pańczkraut z okrasą i duszonymi żeberkami 

    Śniadanie godz. 03.00

    • żurek z wędzonką i kiełbasą

Dodatkowe propozycje:

  • poprawiny – 2500zł
  • profesjonalny barman do obsługi barku alkoholowego – 800 zł (alkohol własny)
  • kwiaty na stoły – cena zależna od opcji
  • pieczony prosiak lub dzik– 950 zł
  • udziec pieczony z  kaszą i sosem od 400 zł
  • fontanna czekolady 600 zł
  • stół wiejski 600 zł/1100 zł
  • jesiotr wędzony  – 120 zł/kg
  • keg piwa 30L -300 zł/ 50 L-500 zł
  • pierwszy taniec w „chmurach” – 700 zł
  • tort – 47 zł/kg