wynajem Sali wraz z Na przywitanie – lampka wina musującegoZupy
Danie główne 4,5 porcje/osobę
- zraz zawijany
- schab z pieczarkami
- rolada ze szpinakiem
- polędwica w sosie kurkowym
- filet z kurczaka z warzywami i serem
- ryba w panierce
- pieczeń z karkówki po myśliwsku
- kotlet devolay z masłem pietruszkowym
Dodatki
- ziemniaki z koperkiem
- kluski śląskie
- frytki
- zestaw surówek
- bukiet warzyw
Deser
- ciasto (250g/osobę)
- owoce (200g/osobę)
- Kawa, herbata, woda z cytryną bez limitu
Zimne zakąski 6 porcji/osobę
- rolada z łososia
- ryba w zalewie
- terina z kurczaka – trzy odsłony
- tymbaliki drobiowe
- polędwica z musem drobiowym
- sałatka grecka
- sałatka z granatem
- sałatka szefa
- schab finezja
- rolada z serem i suszonymi pomidorami
- zestaw śledzi (z ogórkiem i cebulką, z suszonymi pomidorami, z papryką) lub sałatka śledziowa
- pieczywo mieszane
Gorące danie ok. godz. 22.00
- barszczyk z krokietem
- stek z golonki
- kapusta zasmażana
- polędwiczki z kurczaka w panierce
- cepeliny z mięsem
Godzina ok. godz. 23.30 TORT WESELNY
( za dopłatą lub we własnym zakresie )
Oczepiny 24.00
Gorące danie godz.01.00
- flaczki lub zupa gulaszowa
- wulkany zapiekane z serem
- pańczkraut z okrasą i duszonymi żeberkami
Śniadanie godz. 03.00
- żurek z wędzonką i kiełbasą