Opinie z facebook-a

Factoria - sala bankietowa
4.9
powered by Facebook
Natalia Andrzejewska-Sługiewicz
Natalia Andrzejewska-Sługiewicz
2019-07-30T07:14:11+0000
Pierwszy raz gościliśmy na sali Factoria w dniu 13.07.2019 r. na własnym weselu. Wcześniej słyszeliśmy bardzo pozytywne opinie o tym miejscu, ale rzeczywistość przeszła nasze najśmielsze oczekiwania. Pyszne jedzonko, wspaniała obsługa, wyrozumiały i bardzo cierpliwy właściciel, który zawsze służył dobrą radą, a przede wszystkim był dostępny. Wszystko na najwyższym poziomie, pełen profesjonalizm. Poza tym sala bardzo estetyczna, parkiet idealny do tańca (nie jest śliski), dużo miejsca. Gorąco polecamy i z pewnością tam wrócimy!read more
Beata Robak
Beata Robak
2018-08-21T15:04:15+0000
Gorąco polecam! 18 sierpnia w Factorii zorganizowaliśmy nasze wesele. Wszystko było wspaniałe! Jedzenie przepyszne, załoga na medal! Tort z Factorii to strzał w dziesiątkę! Pomoc Pana Rafała nieoceniona, dziękujemy! 🙂
Marcia Zwolińska
Marcia Zwolińska
2018-08-20T07:55:39+0000
Piękna sala, super jedzenie. Polecam 😊
Ilona Łopacińska
Ilona Łopacińska
2018-07-31T20:22:41+0000
Witam.Nasz ślub odbył sie 28 lipca to był dla nas wyjątkowy dzień...jesteśmy bardzo zadowoleni z naszego wyboru,pyszne jedzenie,kelnerzy nas obiegali z uśmiechem na twarzy...nic tylko brać przykład bo dziś trudno o takich ludzi..serdecznie dziekujemy Panu Rafałowi który jest człowiekiem serdecznym i pomocnym w każdej chwili...���read more
Agata Zajdler
Agata Zajdler
2018-07-09T06:28:53+0000
Super miejsce, pyszne jedzenie, przemiła obsługa 🙂
Krystian Szambelan
Krystian Szambelan
2018-07-08T19:44:18+0000
Andżelika Ziemieśkiewicz
Andżelika Ziemieśkiewicz
2018-06-11T14:46:12+0000
Nasz ślub odbył się 26maja2018 . Na sali FACTORIA nigdy wcześniej nie byliśmy , wybraliśmy ją z polecenia znajomych/rodziny i nie żałujemy ! Super kontakt z właścicielem , który był bardzo pomocny . Obsługa na najwyższym poziomie, panie kelnerki były na każde zawołanie z uśmiechem na twarzy . Jedzenie pyszne , ciepłe i duża ilość. Polecam każdemu kto się zastanawia czy wybrać Faciorie , nie będziecie żałować . Pozdrawiam serdecznieread more
Wiśniewski Adam
Wiśniewski Adam
2018-04-19T19:49:37+0000
Jak dobra zabawa , pyszne jedzenie i miła obsługa to tylko Factoria � Polecam !!!
Ania Wiśniewska
Ania Wiśniewska
2018-04-19T19:48:05+0000
Nasz ślub odbył się 14 kwietnia. Chciałabym podziękować Panu Rafałowi za zaangażowanie, profesjonalną obsługę, pyszne jedzenie. Polecam �
Sebastian Antkiewicz
Sebastian Antkiewicz
2018-04-15T12:26:53+0000
Beata Antas
Beata Antas
2018-04-08T19:04:25+0000
Super obsługa ,super sala ,pyszne jedzonko, polecam serdecznie.
Ewa Wiśniewska
Ewa Wiśniewska
2018-03-22T13:14:06+0000
Marcin Nawrocki
Marcin Nawrocki
2017-12-05T21:50:52+0000
Factoria jak najbardziej na tak .Polecam 🙂
Paulina Ślugaj
Paulina Ślugaj
2017-10-16T08:53:10+0000
21.07.2018r. Nasz wielki dzien na znakomitej sali. Obsluga na 6+ Jedzenie rowniez. Zarowno my jak i goscie w ogromnym zachwycie. Nie zmieniajcie sie! Paulina i Lukasz
Justyna Polowczyk
Justyna Polowczyk
2017-10-09T11:39:00+0000
Profesjonalna obsługa jedzonko pyszne. Także brava ogromne. Godni polecenia.
Agatucha Adamczak
Agatucha Adamczak
2017-07-10T19:16:06+0000
Magiczne miejsce <3 polecam wszystkim !!! 08.07.2017 - Nina & Adam - dziękuję za wszystko
Gosia Markowska
Gosia Markowska
2017-07-10T19:06:53+0000
08.07.2017 r. odbyło się najlepsze wesele na jakim byłam 🙂 przepiękna restauracja, rewelacyjna obsługa, przepyszne jedzenie, cudowny wystrój... po prostu coś niesamowitego <3 dziękuję że mogłam tam być
Martyna Kędzierska
Martyna Kędzierska
2017-07-08T05:32:39+0000
Dziękujemy za WSPANIAŁE wesele !!!:) w szczególności Panu Rafałowi za pomoc i dobre rady:) Bardzo pyyyszne jedzonko oraz ciasta i fenomenalny wiejski stol ktory zrobil furorę na weselu:) Bardzooo polecamy to miejsce !!!;) Dziękujemy!
Ewa Gorgolewska
Ewa Gorgolewska
2017-05-08T19:50:23+0000
29 kwietnia 2017r to jeden z najpiękniejszych dni w naszym życiu. Factorię wybraliśmy dwa lata wcześniej "w ciemno", jedynie z opinii zamieszczonych na fb i strony internetowej, po obejrzeniu sali stwierdziliśmy: "Tak, to nasz styl, wesele w połowie drogi do każdego z nas" i to przeważyło jej wybór. Nie wiedzieliśmy nic o jedzeniu i obsłudze, dopiero, gdy ten dzień zbliżała się wielkimi krokami, profesjonalizm i zaangażowanie właściciela oraz obsługi utwierdzał nas, że to jest/był dobry wybór. Co pamiętamy z tego dnia: pyszne jedzenie (w tym kącik staropolski), świetna obsługa, wyśmienity tort oraz profesjonalizm pani Eweliny (barmanki). I ta atmosfera.... Jeszcze raz DZIĘKUJEMY... Ewa i Pawełread more
Urszula Frydrychowicz
Urszula Frydrychowicz
2017-05-08T14:01:36+0000
07.05.2017 odbyło się przyjęcie I komunii św. mojego synka.Pragnę podziękować Panu Rafałowi za piękne przygotowanie.Wystrój podobał się wszystkim,jedzenie przepyszne.Dziękuję również miłej obsłudze.A przy animacjach nasze pociechy świetnie się bawiły.
Cezary Hołub
Cezary Hołub
2017-05-08T13:48:04+0000
Natalia Ciesielska
Natalia Ciesielska
2017-03-28T18:40:43+0000
Wiktoria Szachniewicz
Wiktoria Szachniewicz
2017-03-01T10:29:38+0000
Adam Kwiatek Kwieciński
Adam Kwiatek Kwieciński
2017-03-01T09:47:04+0000
Daria Szymczak
Daria Szymczak
2017-03-01T09:44:32+0000
Łukasz Kosmowski
Łukasz Kosmowski
2017-03-01T09:21:08+0000
Z całego serca dziękujemy Panu Rafalowi za zorganizowanie studniówki Zespołu Szkół Im. Mikołaja Kopernika klas 3 E,S,T która odbyła się 21 Stycznia w sali bankietowej Factoria. Przebieg imprezy jak najbardziej na plus, wspaniała obsługa oraz bardzo smaczne jedzenie. Polecamy serdecznie!
Edyta Sikorska
Edyta Sikorska
2017-02-23T14:48:23+0000
Aleksandra Witkowska
Aleksandra Witkowska
2017-02-08T11:20:01+0000
Piękna, elegancka sala, profesjonalna obsługa, pyszne jedzenie, bardzo dobra akustyka, sympatyczny, pomocny i zaangażowany właściciel- p. Rafał- z indywidualnym podejściem do klienta. Dziękujemy serdecznie, było wspaniale!
Iwetta Graczyk
Iwetta Graczyk
2017-02-04T18:15:03+0000
Nikola Wieczorkiewicz
Nikola Wieczorkiewicz
2017-01-29T13:44:25+0000
Agnieszka Mateusz Bugajscy
Agnieszka Mateusz Bugajscy
2017-01-29T13:04:52+0000
Sylwia Etynkowska
Sylwia Etynkowska
2017-01-24T14:27:21+0000
Joanna Oko
Joanna Oko
2017-01-04T21:13:53+0000
Super sala jedzenie pyszne a sylwester 2016 na 6+ ��� Gorąco polecam �
Caro Lina
Caro Lina
2017-01-03T19:26:38+0000
Mateusz Kruświcki
Mateusz Kruświcki
2017-01-02T05:16:58+0000
Marta Łyskawa
Marta Łyskawa
2017-01-01T19:30:34+0000
Kinga Liczbińska
Kinga Liczbińska
2016-11-27T16:09:23+0000
Katarzyna Przybylska
Katarzyna Przybylska
2016-11-27T13:20:28+0000
Jedzenie bardzo dobre. Świetna organizacja imprezy andrzejkowej. Szczerze polecam.
Tomasz Monika Michalak
Tomasz Monika Michalak
2016-11-22T19:07:29+0000
Agata Prażyńska
Agata Prażyńska
2016-11-13T11:01:33+0000
Nasz ślub odbył się 23 kwietnia. Chcieliśmy bardzo serdecznie podziękować Panu Rafałowi za pomoc w jego organizacji. Mogliśmy zadzwonić do niego o każdej porze dnia i nocy i zawsze chętnie odpowiadał na nasze pytania i doradzał. Mogę powiedzieć, że na ten moment to jedno z lepszych Koninie i okolicy do organizacji różnych rodzinnych imprez i dobrej zabawy. Sala jest bardzo elegancka, zastosowane oświetlenie jest boczne tworzy fajny klimat i nastrój. Jedzenie przepyszne, obsługa super, z każdym pytanie i problemem w trakcie trwanie imprezy można było podejść – zawsze pomogli. Jeszcze raz dziękujemy i na pewno będziemy wracać do Factorii.read more
Marcin Piotr Kapuściński
Marcin Piotr Kapuściński
2016-11-12T13:56:00+0000
Mariusz Szczap
Mariusz Szczap
2016-10-20T12:24:07+0000
Bardzo dziękujemy za super organizacje 18 naszego syna.Obsługa,jedzenie wyśmienite.Polecam gorąco.Czekamy na następną imprezę w Factorii !
Damian Borkiewicz
Damian Borkiewicz
2016-09-27T13:28:38+0000
Sala Bankietowa Factoria to strzał w 10. Piękne miejsce, przepyszne jedzenie, znakomita obsługa. Z całego serca polecamy każdemu. Nasi goście weselni wyszli zachwyceni, a skoro tak, to nam nie pozostaje nic innego, jak tylko napisać - dziękujemy, zarówno obsłudze, jak i właścicielowi - panu Rafałowi, którzy są niezastąpieni w swoim fachu.read more
Anna Czerwczak Matuszak
Anna Czerwczak Matuszak
2016-09-25T16:17:20+0000
Ala Sułkowska
Ala Sułkowska
2016-09-23T18:58:52+0000
Sala super, obsluga również, bardzo polecam 🙂
Czyżnikowski Rafał
Czyżnikowski Rafał
2016-09-14T15:40:33+0000
Marcin Ciesielski
Marcin Ciesielski
2016-07-25T12:35:54+0000
Karolina Cegielska
Karolina Cegielska
2016-07-14T13:17:27+0000
Emilia Bugaj
Emilia Bugaj
2016-06-19T09:40:35+0000
Alexander Stufka
Alexander Stufka
2016-06-12T12:10:01+0000
Mirka Michalak
Mirka Michalak
2016-04-12T19:13:11+0000
Miałam przyjemność zorganizować w Sali Bankietowej Factoria w dniu 08-04-2016 r. przyjęcie z okazji 18-tych urodzin mojego syna. To był strzał w dziesiątkę . Przepiękna sala, pyszne jedzenie, ale ponad wszystko profesjonalizm, cenne wskazówki i zaangażowanie Pana Rafała. Serdecznie dziękuję. Z czystym sumieniem polecam to miejsce.read more
Albert Bugajczyk
Albert Bugajczyk
2016-04-06T18:44:45+0000
Nie wyobrazam sobie innego miejsca na wlasne wesele bylo jak w bajce
Remik Jażdżyk
Remik Jażdżyk
2016-01-30T17:47:30+0000
Bardzo miła obsługa ! Super 😀 polecam ten lokal !
Agnieszka Rzepczyk
Agnieszka Rzepczyk
2015-12-30T22:42:03+0000
Mieliśmy okazję brać udział w kilku imprezach w Factorii, zawsze wszystko na najwyższym poziomie. Czekamy na kolejny bal 9 stycznia, na pewno będzie jak zawsze czyli baaaardzo przyjemnie i zabawa na całego...
Magda Kałużna
Magda Kałużna
2015-12-08T21:57:17+0000
Justyna Czmil
Justyna Czmil
2015-10-17T17:04:22+0000
Pragniemy gorąco podziękować za zorganizowanie perfekcyjnego przyjęcia weselnego, profesjonalizm w każdym calu, cudowną atmosferę. Jesteśmy zachwyceni jakością podawanych dań, profesjonalną obsługą kelnerską. Goście zachwyceni!:) Polecamy w 100% ! Justyna i Hubert
Marlena Sowińska
Marlena Sowińska
2015-10-14T19:58:09+0000
Dziękujemy serdecznie za profesjonalne podejście i doskonałe rady Panu Rafałowi. Nasi goście zachwalali salę (wystrój), jedzenie (przepyszne) i obsługę w dniu naszego Wesela (10.10.2015). Wszyscy nasi goście byli bardzo zadowoleni. SERDECZNIE POLECAMY! To było wesele o jakim marzyliśmy =) Dzięki Wam stało się to realne =)read more
Kasia Liskowska
Kasia Liskowska
2015-09-25T21:09:21+0000
Minimalizm i elegancja- te słowa chyba najlepiej oddają klimat Sali Bankietowej Factoria. Dzięki profesjonalnemu podejściu, cennym wskazówkom oraz zaangażowaniu Właściciela, przygotowania do wesela okazały się czystą przyjemnością:) Panie Rafale- dziękujemy! Choć od naszego wesela minęły już 2 tygodnie nadal słyszymy od naszych gości same pozytywne opinie na temat sali, pysznego jedzenia oraz przemiłej obsługi (włącznie z Panią Barmanką serwującą świetne, kolorowe drinki!). GORĄCO POLECAMY i dziękujemy, że przyczyniliście się Państwo do tego, że dzień 12.09.2015 był taki, jak go sobie wymarzyliśmy:)read more
Monika Świątecka- Siuda
Monika Świątecka- Siuda
2015-09-08T18:39:32+0000
Wow.... Było super, właściciel Pan Rafał -profesjonalista, świetna sala z nowoczesnym klimatem, polecam!!!!
Robert Zioła
Robert Zioła
2015-09-07T20:03:47+0000
Anna Grymuza
Anna Grymuza
2015-08-03T20:04:37+0000
Nie możemy do tej pory nasluchac się wspaniałych opinii gości na temat tej sali jedzenia i klimatu. Chyba lepiej sobie tego nie wyobrazalismy . Wszystko było pyszne i wspaniałe, jeszcze raz dziękujemy 🙂
Joanna Frątczak
Joanna Frątczak
2015-06-30T09:00:09+0000
13.06.2015 w Factori odbyło się nasze wesele na 160 osób. Ciężko mi ocenić samo jedzenie bo jak każdy wie para młoda nie ma na to czasu ale z opinii wiemy, że wszystko bardzo smakowało ze stołem wiejskim na czele 🙂 Sala piękna. Prosta ale bardzo elegancka. Obsługa bardzo miła. Właściciel cierpliwy i pomocny . Można powiedzieć, że wybraliśmy tą właśnie sale w " ciemno" ale nie żałujemy. Jesteśmy bardzo zadowoleni i na pewno będziemy ją polecać każdemu na każda okazje 🙂read more
Joanna Lengowska
Joanna Lengowska
2015-06-20T15:52:39+0000
Wszystko idealne i piekne. Jedzenie pyszne i drinki rowniez. Wlasciciele sympatyczni i zyczliwi. Kelnerki mile a barman rewelacja 🙂 Polecam Wszystkim Factorie!!!
Agnieszka Kacprzak
Agnieszka Kacprzak
2015-06-20T15:26:53+0000
Świetnie zorganizowana osiemnastka. Pyszne jedzenie, miła obsługa i ładny lokal. Polecam.
Aneta Pankowska
Aneta Pankowska
2015-05-12T21:56:48+0000
Polecam
Aleksander Adaszak
Aleksander Adaszak
2015-02-08T09:08:11+0000
Mega Restauracja,Super personel,Sympatyczni właściciele - Bardzo Polecam 🙂
Łukasz Sobczak
Łukasz Sobczak
2014-11-28T19:38:36+0000
Tomasz Grabianowski
Tomasz Grabianowski
2014-09-23T19:12:38+0000
Jesli klient wraca to w tej branzy najwazniejsze. Ja wrocilem!
Dominik Dzwonkowski
Dominik Dzwonkowski
2014-07-06T08:18:18+0000
Dominik Domański
Dominik Domański
2014-03-17T16:03:00+0000
Świetny lokal, dużo miejsca, wykończony bardzo gustownie i ze smakiem. Polecam z czystym sumieniem!
Damian Banaszak
Damian Banaszak
2014-03-07T11:07:27+0000
Sylwia Tyderka
Sylwia Tyderka
2014-01-19T20:14:57+0000
Jerry Wiesh
Jerry Wiesh
2014-01-15T09:21:44+0000
Łukasz Jędrzejewski
Łukasz Jędrzejewski
2014-01-13T10:14:57+0000
Agata Dunaj
Agata Dunaj
2013-12-23T07:47:44+0000
Polecam! Podoba mi się panujący tam minimalizm...w innych lokalach nadmiar dekoracji przytłacza. Obsługa profesjonalna 🙂
Katarzyna Jodłowska
Katarzyna Jodłowska
2013-12-05T17:18:27+0000
Waldemar Szafrański
Waldemar Szafrański
2013-11-29T13:46:47+0000
Polecam...
Weronika Kozłowicz
Weronika Kozłowicz
2013-11-25T15:02:54+0000
Agnieszka Morzykowska
Agnieszka Morzykowska
2013-11-17T17:05:42+0000
Michal Morzykowski
Michal Morzykowski
2013-11-17T08:26:52+0000
Edyta Szymanowska
Edyta Szymanowska
2013-11-15T18:33:05+0000
Magdalena Bugaj
Magdalena Bugaj
2013-11-15T17:13:00+0000
Wiktor Ruminkiewicz
Wiktor Ruminkiewicz
2013-11-15T15:35:46+0000
Polecam!
Więcej opinii w portalu Facebook

Opinie z Google

krzysztof zieliński
krzysztof zieliński
15:25 19 Oct 19
Fajne miejsce. Pilecam
Ryszard Oszmian
Ryszard Oszmian
14:15 16 Oct 19
Jest wszystko co potrzeba na oficjalne i mniej spotkanie do ok 180 osób ale nie ma gastronomii co daje szansę na obniżenie kosztów, znaczne ,gdy sami to ogarniecie.czytaj więcej
Marian Kiszewski
Marian Kiszewski
18:41 15 Oct 19
Lokalizacja niezbyt ciekawa ale warunki wystrój oraz zaplecze w odpowiedniej klasie.
Krzysztof Lewandowski
Krzysztof Lewandowski
10:45 23 Jul 19
Czysto, miła obsługa, smaczne i estetycznie serwowane dania. Plus za odpowiednio klimatyzowaną salę.
K. Lew
K. Lew
12:00 23 Jun 19
Obsługa : super 👌 Menu : na "5"
Anna Poniedziałek
Anna Poniedziałek
16:11 27 May 19
Kuchnia na najwyższym poziomie, urządzić tam można wesele , komunię jak i zorganizować konferencję dla firmy. Piękny wystrój, dopracowany w każdym szczególe , miła i przyjazna obsługa 🙂czytaj więcej
Monika Czubak
Monika Czubak
21:34 19 May 19
Sala fajna. Okrągłe stoły podczas imprez np. ANDRZEJKOWE nie wygodne trzeba krzyczeć do osób siedzących naprzeciwko.czytaj więcej
Szymon
Szymon
06:23 14 May 19
Co to dużo pisać. Typowa sala weselna. Dobrze ustawiona. Jedzenie mogło by być delikatnie lepsze Ale tak nie ma do czego się przyczepić. Polecamczytaj więcej
SkaczącyKoziołek YT
SkaczącyKoziołek YT
15:21 12 May 19
Super! Miałam tam urodziny znaczy imieniny znaczy komunie! Super i jeszcz
Piotr Jesiolkiewicz
Piotr Jesiolkiewicz
19:08 11 Feb 19
Ten lokal to wyjątkowe miejsce atmoswera obsługa super i bez zaczenia dolna czy górna sala. Firmowa kolacja wigilijna ,bal karnawałowy na 5 z plusem można dołożyć 6 gwiazdkę. Poleca firma Ruukkiczytaj więcej
Następne Opinie
Nasza firma zorganizowała tu szkolenie. Wystrój świetny, obsługa bardzo miła i sympatyczna. Stoliki tak ustawione i oddzielone, że nasze spotkanie przebiegało bez zakłóceń . Polecam na szkolenia i imprezy integracyjne.
Ruukki express - szkolenie
Radosław Jankowski Store operator
Pragniemy serdecznie podziękować właścicielom sali bankietowej FACTORIA za profesjonalne przygotowanie studniówki. Obsługa wspaniała i uśmiechnięta, jedzenie pyszne oraz cudowna atmosfera. Raz jeszcze dziękujemy za przemiłą współpracę. Gorąco polecamy.
Studniówka ZS im. Kopernika
Rada Rodziców
Organizacja mojej imprezy urodzinowej przebiegała bez zastrzeżeń. Dziękuję całej obsłudze za miłe przyjęcie gości. Jedzenie było świeże i smaczne, Z czystym sumieniem mogę polecić usługi Factorii.
Przyjęcie urodzinowe
Krzysztof Naprętka
Poczęstunek dla uczestniczek imprezy Kino Kobiet został przygotowany na najwyższym poziomie. Tartingi były różnorodne i ślicznie podane. Dziękuję za udaną współpracę i mam nadzieję na kolejne miłe spotkanie.
Catering dla kina Helios w Koninie.
kierownik kina Helios w Koninie
Lokal idealny. Pyszne jedzenie, miła obsługa. Właściciele sympatyczni i pomocni. Nie znaliśmy opinii innych, zaryzykowaliśmy i właśnie Factorię wybraliśmy na nasz weselny lokal. Wszystko pięknie zorganizowane. Jeśli szukacie eleganckiego i ciepłego miejsca, sali z klimatem polecamy serdecznie. My już wiemy, że wybór Factorii to strzał w dziesiątkę. Pozdrawiamy i dziękujemy 🙂
Przyjęcie weselne
Magdalena Kwiatkowska
W minioną sobotę tj. 31.01.2015 r. bawiłam się z przyjaciółmi na balu karnawałowym było cudownie, wspaniała atmosfera, wyborne potrawy podawane były przez profesjonalną obsługę. A nie zapomniane wrażenia umilał swoim repertuarem zespół Akord. Na pewno nie jednokrotnie wraz z przyjaciółmi skorzystam z kolejnych ofert waszej restauracji.
Bal karnawałowy
Dorota Majewska
Nasz ślub odbył się 23 kwietnia. Chcieliśmy bardzo serdecznie podziękować Panu Rafałowi za pomoc w jego organizacji. Mogliśmy zadzwonić do niego o każdej porze dnia i nocy i zawsze chętnie odpowiadał na nasze pytania i doradzał. Mogę powiedzieć, że na ten moment to jedno z lepszych Koninie i okolicy do organizacji różnych rodzinnych imprez i dobrej zabawy. Sala jest bardzo elegancka, zastosowane oświetlenie jest boczne tworzy fajny klimat i nastrój. Jedzenie przepyszne, obsługa super, z każdym pytanie i problemem w trakcie trwanie imprezy można było podejść – zawsze pomogli. Jeszcze raz dziękujemy i na pewno będziemy wracać do Factorii.
Przyjęcie weselne
Agata Prażyńska
Sala Bankietowa Factoria to strzał w 10. Piękne miejsce, przepyszne jedzenie, znakomita obsługa. Z całego serca polecamy każdemu. Nasi goście weselni wyszli zachwyceni, a skoro tak, to nam nie pozostaje nic innego, jak tylko napisać - dziękujemy, zarówno obsłudze, jak i właścicielowi - panu Rafałowi, którzy są niezastąpieni w swoim fachu.
Przyjęcie weselne
Damian Borkiewicz
13.06.2015 w Factori odbyło się nasze wesele na 160 osób. Ciężko mi ocenić samo jedzenie bo jak każdy wie para młoda nie ma na to czasu ale z opinii wiemy, że wszystko bardzo smakowało ze stołem wiejskim na czele 🙂 Sala piękna. Prosta ale bardzo elegancka. Obsługa bardzo miła. Właściciel cierpliwy i pomocny . Można powiedzieć, że wybraliśmy tą właśnie sale w " ciemno" ale nie żałujemy. Jesteśmy bardzo zadowoleni i na pewno będziemy ją polecać każdemu na każda okazje
Przyjęcie weselne
Joanna Frątczak
Miałam przyjemność zorganizować w Sali Bankietowej Factoria w dniu 08-04-2016 r. przyjęcie z okazji 18-tych urodzin mojego syna. To był strzał w dziesiątkę . Przepiękna sala, pyszne jedzenie, ale ponad wszystko profesjonalizm, cenne wskazówki i zaangażowanie Pana Rafała. Serdecznie dziękuję. Z czystym sumieniem polecam to miejsce.
18-ste urodziny
Mirka Michalak
Mieliśmy okazję brać udział w kilku imprezach w Factorii, zawsze wszystko na najwyższym poziomie. Czekamy na kolejny bal 9 stycznia, na pewno będzie jak zawsze czyli baaaardzo przyjemnie i zabawa na całego...
Agnieszka Rzepczyk
Pragniemy gorąco podziękować za zorganizowanie perfekcyjnego przyjęcia weselnego, profesjonalizm w każdym calu, cudowną atmosferę. Jesteśmy zachwyceni jakością podawanych dań, profesjonalną obsługą kelnerską. Goście zachwyceni!:) Polecamy w 100% ! Justyna i Hubert.
Przyjęcie weselne
Justyna Czmil

Sala bankietowa Factoria łączy w jednym miejscu wszystko to, czego oczekują Goście, chcący zorganizować wyjątkową imprezę. Oferujemy przyjęcia weselnezabawy urodzinowe, czy szkolenie dla firm.

  • przyjęcia weselne
  • szkolenia
  • konferencje
  • imprezy urodzinowe i imieninowe
  • chrzciny
  • komunie
  • stypy
  • wigilie firmowe
  • catering
GALERIA
Dane kontaktowe
ul. Zakładowa 14

Prawa autorskie: Rafał Świderski Ceramikus

Realizacja: WR consuting